Events

De organisatie van evenementen is vaak wispelturig en niets staat echt vast tot het moment van productie. Daarom is het ook zo waardevol om met een flexibele allround partner te kunnen samenwerken, een die meedenkt in de mogelijkheden van het totaal concept en die kan mee bewegen met lastminute veranderingen. Samen met de opdrachtgever wordt gekeken waar Partners in Building de organisatie zoveel mogelijk kan versterken en ontzorgen. Van balie tot mega full colour prints op diverse materialen, of het 3D maken van logo’s, alles is mogelijk en dat binnen de kaders van tijd en budget.

Geen evenement is te gek of het wordt door het team met veel plezier opgepakt en uitgewerkt, zowel in binnen en buitenland. Dat vergt veel flexibiliteit en know-how om deze totaal oplossingen op iedere gewenste plek of locatie te leveren.

Standbouw

Bij Partners in Building hebben ze jarenlange ervaring in het op maat produceren en afleveren van hoogwaardige stands voor uiteenlopende merken en beurzen in vele soorten locaties. Voor grote of kleine stands in binnen- en buitenland draaien zij hun hand niet om en wordt er met een keur aan loyale partners samengewerkt om de klus te klaren, afgestemd op jouw  budget.

De ontwikkeling van een kwalitatieve stand is een proces waarvoor de tijd genomen moet worden. Die tijd wordt graag geïnvesteerd, in bestaande of nieuwe klanten, zodat een langdurige samenwerking tot stand komt.

Ontzorging staat bij Partners in Building centraal. Per project wordt er altijd één ervaren contactpersoon toegewezen. Die kijkt gedurende het gehele traject mee en stuurt bij op basis van de wensen van de klant. Zo wordt het gewenste resultaat behaalt en kan er tevreden worden terug gekeken op de standbouw. Met minder wordt geen genoegen genomen.

Decorbouw

Bij Partners in Building is Er altijd wel wat te doen in de decorbouw voor merkactivaties, corporate events en andere promotionele activiteiten. De opdracht komt vaak via een creatief agentschap of evenementenbureau dat precies weet hoe ze de wens van de klant moet vertalen in een concept. Bij Partners in Building gaat het team doelgericht aan de slag met de briefing en zorgt voor opvolging en de productie van dit concept. Zo ontstaan er, in vaak korte tijd, mooie producten met een imposante uitstraling waarvan niet te zien is dat het voor welk budget het is gemaakt. Uiteraard wordt zoveel mogelijk gerecycled en is het advies bij corporate uittingen om voor herbruikbare materialen te kiezen die na opslag meerdere keren inzetbaar zijn. Zo kan het aan ieder gewenst budget voldoen. Bij Partners in Building denken ze graag mee.

Rentals

Bij de meeste producties is de huur van materialen niet weg te denken. In de opslag van Partners in Building is dan ook een uiteenlopend portfolio aan essentiële basis materialen te vinden. Denk daarbij aan standwanden, slim-frames, sokkels, balies en krukken, maar ook de voor de afwerking van décor en afscheidingswanden. Alles om de aankleding van het evenement tot in de puntjes te verzorgen. Daarnaast werken ze samen met een keur aan partners die desgewenst het aanvullende item kunnen leveren om toch de ideale setting te creëren. Ze weten altijd een originele oplossing te bieden als het net even anders moet, en zoeken net zolang tot het aan de juist kwaliteit voldoet. Het belangrijkste is dat het de uitstraling ten goede komt en bijdraagt aan het perfecte eindproduct, altijd in goed overleg met de klant.